CRYO XC™
CRYO XC™ Plus
CRYO LC Black

Kwaliteitsmanagement

Het team bij CRYONiQ heeft vanaf de eerste dag elke inspanning gemaakt kwaliteits producten en services aan te bieden, en dit blijft de belangrijkste drijvende kracht voor ons bedrijf tot de dag van vandaag. CRYONiQ is ten aller tijde tot uw beschikking vragen over uw cryotherapie apparatuur of hulp bij installatie of onderhoud te beantwoorden en problemen op te lossen.

CRYONiQ Fabrikanten Garantie

Alle Cryotherapy apparatuur aangeboden door CRYONiQ hebben een fabrieks garantie van 24 maanden op onderdelen (Service Garantie in geselecteerde markten) welk verlengd kunnen worden voor een vastgezet bedrag op aanvraag. Dit geeft comfort en gemak van betrouwbaarheid in gebruik voor onze klanten, daar ons team zo snel mogelijk zorg draagt voor storingen en beschadigingen.

Technische Hulp

Het CRYONiQ technische team staat ten aller tijde klaar. In het geval van een technische stoornis aan CRYONiQ apparatuur hebben wij het vermogen om voor bepaalde kwesties op afstand een diagnose en reparaties te maken. Elk apparaat kan via WiFi vebonden worden welk onze technicie in staat stelt op afstand het probleem te constateren en dus sneller reageren. Dus het reactie vermogen is zeer snel (binnen enkele uren kunnen wij bij de kwestie assisteren). De Na-Verkoop service wordt aangeboden door CRYONiQ zowel als onze partners. Klik voor meer.

WBC Training

Juiste bedieningsprocedure en de veiligheid van het algemene publiek is de prioriteit van ons bedrijf. Dat is waarom training altijd een integraal onderdeel uitmaakt van elke aankoop bij CRYONiQ of onze partners. Tijdens de training sessie, legt de technishe engineer noodzakelijke veiligheids maatregels voor die gerespecteerd moeten worden. Stikstof vulling, het werken met de cryo machine en het belang van de aanwezigheid van de operateur zijn enkele van de behandelde onderwerpen. Vragen over aspecten van de werking kunnen gevraagd worden tijdens de cursus.

Installatie van Cryotherapie Apparatuur

Onze klanten hebben baat van een wereldwijd ervaren team dat 350 geheel lichaams cryobehandeling machines heeft gelevered en geinstalleerd in 33 markten met een proefhoudende aanpak tot cryo fabricage, aflevering en certificatie, waaneer u onze CRYO XC™ of de CRYO LCaanschaft.

Ons eigen technisch personeel, zowel als dat van onze partners zorgt ervoor dat alle installaties geriefelijk en veilig plaatsvinden.

CRYONiQ-hulplijn

Neem bij vragen over kwaliteitscontrole en certificering en kwaliteitsnormen contact met ons op via support@cryoniq.nl