Over ons – CRYONiQ

CRYONiQ Ltd. – Premium fabrikant van cryotherapie

Betreffende

CRYONiQ heeft zijn oorsprong in het Cryotherapie bedrijf terug in 2011 toen de oprichters eerst betrokken waren bij het installeren en de technische ondersteuning van cryochambers. Sindsdien heeft het bedrijf meerdere mijlpalen behaald, het meest belangrijkste de sprong naar cryotherapy fabricant in 2016. Allemaal ten dank aan terugkoppeling en opbouwende uitwisseling met onze klanten en partners, die ons aanzette de richting van ons bedrijf te veranderen naar het maken van onze eigen producten.

Nu kun je CRYONiQ kantoren vinden in Engeland, met Europees gebaseerde productie en een support team in de Verenigde Staten. Tijdens deze reis zijn we trouw gebleven aan onze kern waarden en ambitie om producten aan te bieden onderworpen aan constante innovatie, de hoogste kwaliteit standaards in fabricage, betrouwbaarheid & qualiteit service.

Producten

Ons leidende product is the CRYO XC™ – een Thermisch Contrast Cryotherapy kamer. De CRYO XC™ was ontworpen, gebouwd, gemonteerd end rigoreus getest binnens-huis bij ons eigen product ontwikkelings team. We zijn trots op het feit dat de CRYO XC™ erkend is met de hoogste betrouwbaarheid scores bij lange-tijd gevestigde patners met een brede portfolio van Cryotheapie producten.

Partners & Clienten

Wij zoeken samenwerking met betrouwbare partners en distributeurs om te verzekeren dat onze producten en service afgehandeld wordt door professionelen en technische experts met het vermogen de eindgebruiker en client te voorzien van de best mogelijke service met dank aan hun ervaring.

Onderdeel van onze service omvat uitgebreide ondersteuning voor onze partners zodat wij hen in de beste positie plaatsen om succes te verzekeren. Wij plaatsen sterke nadruk op klanten service & technische ondersteuning en spannen ons in onze clienten te voorzien van producten die buitengewone kwaliteit & veiligheid bieden.

Gebaseerd op klanten’s veel voorkomende vraag over support op aspecten van het opzetten van een cryotherapie bedrijf en hulp met cryotherapie zaken plannen, financiering van cryo apparatuur en het verstrekken van contactenlijst voor leveranciers. We maken elke inspanning te helpen en adviseren hierop en een heleboel ander belangrijke punten.

Wij willen al onze cliente, klanten en partners bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons geplaatst hebben en beloven door te gaan met hard werken.

CRYONiQ Ltd.

Director of Cryoniq cryotherapy manufacturer in front of Korean palace

Co-CEO @ CRYONiQ
pbm@cryoniq.com

Cryotherapy manufacturing director in front of skyline in Perth, Australia

Co-CEO @ CRYONiQ
tm@cryoniq.com

Cryotherapy products director in front of cryocenter Altrincham

Director of CRYONiQ UK Ltd.
alastair.down@cryoniq.com

CRYONiQ-hulplijn

Neem bij vragen over kwaliteitscontrole en certificering en kwaliteitsnormen contact met ons op via support@cryoniq.nl