Waarom CRYONiQ

Waarom Zou Je Kiezen Voor CRYONiQ & Wie Zijn We

CRYONiQ begone als een bedrijf gefocust op her-verkoop, installatie en onderhoud van Cryotherapy Kamers voornamelijk binnen de Europese markten van Duitsland, Frankrijk, Italië, Griekenland & Engeland.

Toen we een mijlpaal gehaald hadden met onze verkoop en installie besloten we dat het beter zou zijn om ons eigen ontwerp van cryochambers te koop aan te bieden, op onze termen, met betere service opties en ons eigen kwaliteits standaard.

We besloten een cryotherapie apparatuur fabrikant te worden, omdat dat de enige manier was om vooruit te komen zowel als de kans om de industie standaard te zetten. Sindsdien is de markt in toenemende maten competitief gewroden, met meerdere nieuwe op het toneel verschenen cryochamber fabrikanten.

Dit zijn de feiten & standaards waar CRYNOiQ bij gaat:

Over

CRYONiQ begon als een retailbedrijf van 2 en is gegroeid tot een cryo fabricage bedrijf met 30 personeel in 4 jaar. We begonnen cryochambers te fabriceren in 2016.

Dagelijkse Operatie

In order beter onze clienten dagelijkse behoeften te begrijpen opereren wij meerdere cryocenters.

CRYO XC™ cryotherapy unit
CRYONiQ cryotherapy center from top

Bedrijfs Hulp

Wij bieden hulp aan bij Hoe een Cryotherapie Bedrijf te starten.

Veiligheids Standaards

Wij werken nauw samen met onze partners & en stikstof leveranciers zodat wij niet alleen veiligheids standaards volgen binnen de cryotherapie handel, maar we werken eraan de bestaande standaard te zetten, herzien en te verbeteren.

Onze Service

Onze toewijding aan service is gebaseerd op ogenblikkelijke reactie op technische stoornissen. Ons standpunt op technische problemen eenvoudig, mochten problemen voorkomen dan moet dit direct geadresseerd worden en zorgdragen dat het in de toekomst niet in andere units voorkomt.

Product Levensduur

We fabriceren al onze Cryochambers en andere producten de tand des tijds te doorstaan. Onze eerste Cryochambers zijn in 2016 gebouwd n hebben tot de dag van vandaag de bestestaat van dienst.

CRYONiQ Production
CRYONiQ Production Offices

Fabricage Proces

De belangrijkste reden dat we fabricage begonnen was betrouwbare producten aan te bieden waar we uitvaltijd volledig geëlimineerd of geminimaliseerd hebben. We zijn ons bewust dat de markt gevuld is met veel benaderingen tot fabricage en service , onze benadering is om veiligheid & betrouwbaarheid te bieden.

Betrouwbaarheid

De CRYO XC™ is aanbevolen als de cryochamber met de hoogste betrouwbaarheid scoresw uit 7 concurrenten op de markt (Augustus 2018).

Vooruit Denken

Vooruit Denken — Wij werken iedere dag om onze producten te verbeteren.

Sessie Kwaliteit

Onze cryo kamers zijn aangewezen als de cryochamber met de beste kwaliteit cryotherapie sessies. Een belangrijk aspect van cryotherapiekamers wordt vaak over het hoofd gezien.

CRYO XC™ Plus Cryotherapy unit
CRYONiQ Network

Onze Partners

Wij zoeken vennootschap met bedrijven die klanten gericht zijn & die vergelijkbare of verlengde service kunnen leveren.

Ons Doel

Ons ultieme doel is de beste cryochamber aan te bieden en een langdurige service georiënteerd en innovatiev bedrijf op te bouwen.

CRYONiQ-hulplijn

Hulp nodig met iets anders?
Neem contact op.